01. Generelt

A: Ja, det er muligt at bruge EAN nummer. Kontakt os via mail: info@sports-gear.dk eller telefon og få lavet aftale.

A: Du kan naturligvis sagtens bestille hos os. Kontakt os via mail: info@sports-gear.dk eller telefon og få lavet aftale omkring fremsendelse af faktura.

A: Nej desværre kan vi ikke have alle produkter i webshoppen, men vi forsøger at have så mange varianter, størrelser og typer som muligt. Hvis man leder efter et specifikt produkt, og man kan se at vi fører andre produkter fra samme producent, så er der en overvejende sandsynlighed for, at vi også kan fremskaffe lige præcis den vare du ønsker dig. Kontakt os telefonisk eller på mail for at forhøre om mulighederne.

A: Din bestilling kan altid ændres hvis ikke ordren er afsluttet og afsendt. Kontakt os på mail eller telefon heromkring. Kontaktformularen eller chatfunktionen på hjemmesiden kan også bruges.

A: Ja, det kan man godt. Vores minimumsgrænse er 200 kr. og vi stiller blot som krav, at gavekortet benyttes senest 5 år efter det er købt i henhold til lovgivningen om gavekort (Forbrugerombudsmanden). Vi henleder opmærksomheden på, at gavekort er tabt hvis virksomheden sælges og overdrages til ny(e) ejer(e).

A: Mange af de produkter du finder på vores webshop, har vi enten på lager eller på fjernlager. Der kan dog være undtagelser som gør, at der forekomme lidt ekstra leveringstid på din bestilling. Du vil dog blive gjort opmærksom på dette på når du bestiller.

A: Nej, vi er en 100% internetbaseret butik.

A: Ja, man kan ringe. Hvis ikke der svares kan der lægges besked, hvor man kan oplyse navn og tlf. nummer, og så ringes der naturligvis tilbage. Dog er der meget begrænset telefontid. Det kan anbefales at skrive en mail på info@sports-gear.dk eller support@sports-gear.dk. Så svares der hurtigst muligt.

A: Ja det kan vi. Nogle varer har vi på fjernlager og kan hentes hjem på +1-3 dage mens nogle varer tager +3-5 dage.

A: Vi ønsker som udgangspunkt at støtte sporten og foreningerne. Vi brænder for at hjælpe de unge mennesker frem i Danmark, så er du under 18 år og har lavet gode resultater, så er vi altid interesserede i at lytte til dine tanker og ideer.